Popular Posts

Saturday 13 November 2010

၀က္အူမ ၾကံမဆိုင္အႂကြပ္ေၾကာ္


သဲသဲေထြး
အတြဲအမွတ္ (၂၅ ၊ အမွတ္ ၄၉၁)


ဒီဟင္းလ်ာအတြက္ ကန္ေတာ္ႀကီးဥယ်ာဥ္ထဲမွာ ဖြင့္လွစ္ထားတဲ့
White Rice Restaurant က ပံ့ပိုးေပးထားပါတယ္။

ဒီတစ္ပတ္ေတာ့ ၀က္အူမႀကီးနဲ႔ ၾကံမဆိုင္ ႂကြပ္ႂကြပ္ေလးေၾကာ္ထားတာ
ကို ျမည္းၾကည့္ၾကရေအာင္။

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား

၀က္အူမႀကီး၊ ၾကံမဆိုင္၊ ေျမပဲ၊ ႏွမ္း၊ ဆီေမႊး၊ ပန္းအရက္။

၀က္အူမႀကီးကို အေနေတာ္လွီးၿပီး ေရေႏြးေျဖာပါ။

ေရစစ္ေအာင္ ခဏ ထားၿပီးရင္ ဆီပူပူမွာထည့္ၿပီး အႂကြပ္ေၾကာ္ထားပါ။

ၾကံမဆိုင္ကိုလည္း အရြယ္ေတာ္လွီးၿပီး ဆီပူထဲမွာ ႂကြပ္ေနေအာင္ ေၾကာ္ပါ။

ေၾကာ္ၿပီးသား ၀က္အူမႀကီးနဲ႔ ၾကံ မဆိုင္ေတြကို ဆီေမႊးနဲ႔ ပန္းအရက္
အနည္းငယ္စီထည့္ၿပီး အခ်ဳိအငန္ ကိုယ့္စိတ္ႀကိဳက္ထည့္ေၾကာ္ လိုက္ရင္ေတာ့ အူမႀကီးရဲ႕ ခပ္ဆိမ့္ဆိမ့္အရသာနဲ႔ အခ်ဥ္ဘက္ကဲတဲ့ ၾကံမဆိုင္အရသာကို တြဲစားလို႔ရၿပီေပါ့။

ေၾကာ္ၿပီးသားေတြကို အေစ့လိုက္ေၾကာ္ထားတဲ့ေျမပဲနဲ႔ ႏွမ္းကို အေပၚကျဖဴးၿပီး သံုးေဆာင္လို႔ရပါၿပီ။

No comments:

Post a Comment