Popular Posts
-
အဲ! အပ်င္းေျပ ရယ္စရာေလးေတြ 18+ လံုျခံဳေရးအရ စစ္ေဆးရတာပါ! ေယာက်ာၤးေလးေတြမ်ား ဘယ္ေလာက္၀ါႆနာပါက်လဲေတာ့မသိပါဘူး!
-
ရန္ကုန္ၿမိဳ႕ေတာ္ စည္ပင္သာယာေရး ေကာ္မတီက အလယ္အလတ္တန္းစား ျပည္သူမ်ားအတြက္ ရည္ရြယ္၍ ရန္ကုန္တိုင္းေဒသႀကီးအတြင္း တန္ဖိုးနည္းအိမ္ရာမ်ားေဆာက္လုပ္ေရ...
-
အုပ္စုဖြဲ႔ မုဒိန္းမႈေၾကာင္႔ အိႏၵိယအႏွံ႔ ဆႏၵျပပြဲမ်ား အရွိန္ျပင္း၊ ရဲတစ္ဦးေသဆံုး နယူးေဒလီ၊ ဒီဇင္ဘာ ၂၇ အသက္ ၂၃ ႏွစ္အရြယ္ ေက်ာင္းသူ တစ္ဦးကို ...
-
October 04, 2011 ...
-
ေဆာက္လုပ္ေရးဝန္ႀကီးဌာန ၿမိဳ႕ျပႏွင့္ အိမ္ရာဖံြ႕ၿဖိဳးေရးဦးစီးဌာနက ရတနာႏွင္းဆီ ၁၈ထပ္ပါ အဆင့္ျမင့္အိမ္ရာစီမံကိန္း တိုက္ခန္းေပါင္း ၁,၃၈ဝ ကို ေ...
-
သဲသဲေထြး အတြဲ ၂၆ ၊ အမွတ္ ၅၁၅ (၂၉၊၄ - ၅၊၅ ၊ ၂၀၁၁) ျမန္မာႏိုင္ငံတြင္ အျဖစ္မ်ားသည့္ေရာဂါ မ်ားတြင္ လည္ေခ်ာင္းကင္ဆာသည္ နံပါတ္(၂)ေနရာတြင္ ေရာက္ရွိ...
-
ရန္ကုန္၊ မတ္ ၁၆- အစာအိမ္ေရာဂါပိုးကို ကမၻာ့က်န္းမာေရးအဖြဲ႕(ႊၽံဥ) က အသည္း ေရာင္အသား၀ါဘီပိုး၊ စီပိုး၊ ေဆးလိပ္ႏွင့္ ေဆးရြက္ႀကီးတို႔ကဲ့သို႔ ကင္ဆာ...
-
Sat, Apr 7, 2012 at 3:58 AM ေရေႏြးနဲ႔ ေရခ်ိဳးရင္လည္း BP တက္ႏုိင္ေတာ့ ေရွာင္ခုိင္းတာကုိ နားလည္ေပမယ့္ ေသြးဖိအား က်ေစမွာကုိလည္းေရွာင္ ဆုိတာကုိ...
-
We make tools Your make do! တကၠသိုလ္၀င္ခြင့္ ေလွ်ာက္ထားရန္ အမွတ္စာရင္း ထုတ္ယူေနၾကသူမ်ားကို ေတြ႕ရစဥ္ အသက္ေမြး၀မ္းေက်ာင္း တကၠသိုလ္အခ်ဳိ႕...
-
Are Singaporean girlfriends bullies?
Saturday, 13 November 2010
၀က္အူမ ၾကံမဆိုင္အႂကြပ္ေၾကာ္
သဲသဲေထြး
အတြဲအမွတ္ (၂၅ ၊ အမွတ္ ၄၉၁)
ဒီဟင္းလ်ာအတြက္ ကန္ေတာ္ႀကီးဥယ်ာဥ္ထဲမွာ ဖြင့္လွစ္ထားတဲ့
White Rice Restaurant က ပံ့ပိုးေပးထားပါတယ္။
ဒီတစ္ပတ္ေတာ့ ၀က္အူမႀကီးနဲ႔ ၾကံမဆိုင္ ႂကြပ္ႂကြပ္ေလးေၾကာ္ထားတာ
ကို ျမည္းၾကည့္ၾကရေအာင္။
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
၀က္အူမႀကီး၊ ၾကံမဆိုင္၊ ေျမပဲ၊ ႏွမ္း၊ ဆီေမႊး၊ ပန္းအရက္။
၀က္အူမႀကီးကို အေနေတာ္လွီးၿပီး ေရေႏြးေျဖာပါ။
ေရစစ္ေအာင္ ခဏ ထားၿပီးရင္ ဆီပူပူမွာထည့္ၿပီး အႂကြပ္ေၾကာ္ထားပါ။
ၾကံမဆိုင္ကိုလည္း အရြယ္ေတာ္လွီးၿပီး ဆီပူထဲမွာ ႂကြပ္ေနေအာင္ ေၾကာ္ပါ။
ေၾကာ္ၿပီးသား ၀က္အူမႀကီးနဲ႔ ၾကံ မဆိုင္ေတြကို ဆီေမႊးနဲ႔ ပန္းအရက္
အနည္းငယ္စီထည့္ၿပီး အခ်ဳိအငန္ ကိုယ့္စိတ္ႀကိဳက္ထည့္ေၾကာ္ လိုက္ရင္ေတာ့ အူမႀကီးရဲ႕ ခပ္ဆိမ့္ဆိမ့္အရသာနဲ႔ အခ်ဥ္ဘက္ကဲတဲ့ ၾကံမဆိုင္အရသာကို တြဲစားလို႔ရၿပီေပါ့။
ေၾကာ္ၿပီးသားေတြကို အေစ့လိုက္ေၾကာ္ထားတဲ့ေျမပဲနဲ႔ ႏွမ္းကို အေပၚကျဖဴးၿပီး သံုးေဆာင္လို႔ရပါၿပီ။
Labels:
အခ်က္အျပဳတ္
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment